Header Image
Home / Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

De zonweringen die wij leveren zijn van de hoogste kwaliteit, maar zelfs deze zonweringen hebben af en toe onderhoud nodig of kunnen stuk raken. Novazonwering staat ook na de levering en installatie van zonweringen graag voor u klaar. Wij voorzien in het onderhoud en repareren zonweringen waar nodig. Zelfs als u de zonwering niet bij ons heeft aangeschaft.

Reparatie en onderhoud aan zonweringen

Een goed geplaatste zonwering behoeft maar weinig onderhoud. Periodiek schoonmaken van het doek en de montageonderdelen is bij veel zonweringen feitelijk het enige onderhoud wat u zelf moet plegen aan de zonwering. Deze werkzaamheden kunt u in principe gemakkelijk zelf uitvoeren, maar desgewenst helpt Novazonwering u er graag bij.

Ondanks een correcte plaatsing van de zonwering kan er na verloop van tijd een defect optreden. Bijvoorbeeld bij elektrisch bedienbare zonweringen. Dan is het fijn als een specialist het probleem snel adequaat en vakkundig voor u oplost. Novazonwering staat voor u klaar om problemen of defecten aan uw zonwering snel en vakkundig voor u op te lossen.

Wij bieden reparatie en onderhoud aan populaire zonweringen als:

Neem vrijblijvend contact met ons op om de onderhouds- of reparatieklus met ons te bespreken. We ontdekken graag hoe we u kunnen helpen met de problemen die u ondervindt aan de zonwering!

Top