Header Image
Home / Zonweringen / Raamdecoratie

Raamdecoratie

Natuurlijk heeft raamdecoratie meer functies dan enkel het optische aspect. Hiermee reguleert u namelijk tevens de binnentemperatuur van uw woning en verhoogt u de mate van privacy die u heeft. Bij Novazonwering kunt u alle soorten raamdecoratie kopen; wij regelen de levering, installatie en zelfs het onderhoud in de regio Zuid-Holland.

Diverse soorten raamdecoratie

Novazonwering werkt samen met de grootste zonwerings- en raamdecoratieleveranciers van Nederland. Zodoende kunnen wij altijd de kwaliteit waarborgen die we graag wensen te leveren. De materialen die gebruikt zijn voor onze producten zijn van hoge kwaliteit. En omdat wij zelf de raamdecoratie voor u installeren, weten we zeker dat het systeem correct werkt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor onder andere:

  • Rolgordijnen
  • Jaloezieën
  • Vouwgordijnen
  • Plissés

Elke variant heeft weer zijn eigen voordelen, waaromtrent wij u met alle plezier adviseren. U kunt bij ons vaak kiezen uit een manuele bediening of een elektrische bediening. De elektrische raamdecoratie zorgt uiteraard voor ultiem wooncomfort binnen de woning, maar beide opties zijn eenvoudig te gebruiken. Bovendien geven wij u ook hierin advies om zo tot de ideale raamdecoratie op maat te komen!

In combinatie met buitenzonwering

Voor nog hoger woongenot combineert u de binnenzonwering met buitenzonwering. Op deze manier stijgt het leefcomfort binnen uw woning naar ongekende hoogten, zonder dat de temperatuur te hoog raakt dankzij de controle die u hierover heeft. Novazonwering is dé specialist in diverse vormen van buitenzonwering, waaronder:
  • Terrasschermen
  • Uitvalschermen
  • Rolluiken
  • Sunscreens
  • Serrezonweringen
  • Markiezen

Graag adviseren wij u over de mogelijkheden uw binnenraamdecoratie te combineren met zonweringen voor buiten. Doordat wij de producten zelf leveren en installeren, profiteert u van het feit dat wij alle specialismen onder 1 dak hebben. Zo hoeft u zich niet bezig te houden met het zoeken naar een derde partij. Dankzij onze complete service kunt u langdurig genieten van uw nieuwe binnen- en/of buitenzonwering. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan bij de design selector

Kies vandaag nog voor de kwaliteit van Novazonwering door contact met ons op te nemen via tel. 06-48141004 of het online contactformulier. Op aanvraag stellen wij me alle genoegen een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn hét adres in Zuid-Holland voor al uw raamdecoratie!

Top