Header Image
Home / Zonweringen / Markiezen

Markiezen

Markieszonwering is één van de meest stijlvolle en elegante zonweringen. Sinds jaar en dag zijn ze al de ideale optie om het binnenklimaat in woningen te reguleren, maar ze zijn vooral geroemd vanwege de mooie uitstraling. Novazonwering levert, installeert en monteert markiezen voor uw woning in Zuid-Holland. Een ruime keuze in uitstekende kwaliteit!

Hoge kwaliteit markiezen

De zonweringen die u in ons assortiment vindt, dragen bij aan een aangenamer leefklimaat binnen uw woning en zijn bovendien een ware verrijking voor het exterieur van uw huis. Het aanbod aan markiezen is zeer ruim, zodat u altijd wel een markieszonwering vindt die bij de rest van de uitstraling van uw woning en bij uw persoonlijke smaak past. Novazonwering maakt markiezen kopen makkelijk omdat wij alle soorten en maten markiezen op maat leveren en installeren.

Elke markies van Novazonwering is van uitstekende kwaliteit. De materialen die voor onze zonweringen zijn gebruikt zijn namelijk zeer hoogwaardig. Zo zijn de doeken bijvoorbeeld waterbestendig en is het systeem oersterk, maar toch eenvoudig te bedienen op de wijze die u zelf wenst: namelijk manueel of elektrisch. Onze zonweringen zijn afkomstig van de grootste zonweringsleveranciers in Nederland. Zo weten we zeker dat u lang en optimaal kunt genieten van de nieuwe markiezen. Indien er onverhoopt toch problemen ontstaan met de zonwering, lossen wij snel en adequaat de problemen voor u op.

Advies, installatie en reparatie

Novazonwering adviseert u graag over de mogelijkheden omtrent de juiste markiezen bestellen. We beschikken over een ruim assortiment en gaan samen met u op zoek naar de perfecte zonwering voor uw woning. Wij leveren niet alleen de nieuwe markieszonweringen, maar installeren deze desgewenst ook voor u. U hoeft dan ook nooit op zoek te gaan naar een derde partij die dit voor u regelt. Zelfs na de levering en installatie staan we nog voor u klaar. Novazonwering repareert namelijk eveneens zonweringen, of u ze nu bij ons heeft aangeschaft of niet. Bij ons profiteert u dus van alle specialismen onder één dak. Wel zo handig natuurlijk!

Verkrijg meer informatie over de markiezen door online het contactformulier in te vullen of te bellen naar 06-48141004. Weten wat het u ongeveer gaat kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en wij stellen deze spoedig voor u op. Novazonwering staat in geheel Zuid-Holland voor u klaar!

Top