Header Image
Home / Over Ons

Over Ons

Novazonwering is specialist in zonweringen. Wij leveren, installeren, monteren, onderhouden en repareren alle soorten zonweringen. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij hét adres voor nieuwe zonweringen, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw huidige zonwering. Zelfs als u deze niet bij ons heeft aangeschaft!

Over NOVA zonwering

Na 20 jaar ervaring op gedaan te hebben bij het grootste en oudste zonweringsbedrijf van Leiden kwam in 2016 een einde aan deze fijne en langdurige samenwerking. Het bedrijf ging failliet waarna NOVA zonwering is ontstaan. Dezelfde goede service, klantvriendelijkheid en vakkundigheid, maar dan in een ander jasje.

Bij Novazonwering hebben we de oude contacten met de grootste zonweringsleveranciers van Nederland in tact weten te houden. De zonweringen die wij leveren zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteit zodat we de kwaliteit kunnen blijven waarborgen die we graag nastreven. We helpen u met onafhankelijk advies over zonweringen, maar installeren en monteren deze desgewenst ook voor u.

Mocht u ooit problemen ondervinden met uw zonwering – zelfs als u deze niet bij ons heeft aangeschaft – zijn wij ook de partner die uit de brand helpt. Wij repareren en onderhouden namelijk ook zonweringen.

Zonweringen van NOVA zonwering

Wij leveren en installeren alle bekende soorten zonweringen. We gaan graag met u in gesprek om te achterhalen welke soort zonwering het beste bij uw persoonlijke situatie past. We hebben een ruim aanbod aan zonweringen zodat u altijd wel een binnen- of buitenzonwering vindt die bij het interieur en exterieur van uw woning past. We leveren maatwerk zodat u lang en optimaal kunt genieten van de nieuwe zonwering.

We helpen u graag bij zonweringen en accessoires als:over novazonwering

Klik op het product waar u verder over wilt lezen of vraag hier direct meer informatie aan.

Top