Header Image
Home / Zonweringen / Uitvalschermen

Uitvalschermen

Met de uitvalschermen van Novazonwering houdt u de temperatuur in uw woning onder controle. Onze schermen zijn eenvoudig te bedienen, vervaardigd van duurzame materialen en worden desgewenst voor u gemonteerd en geïnstalleerd. Tevens dragen we zorg voor onderhoud en reparatie in regio Zuid-Holland, zelfs als u uw uitvalzonwering niet bij ons heeft aangeschaft.

Een controleerbaar binnenklimaat

Uitvalschermen zijn in de warmere maanden van het jaar onmisbaar voor uw woning. Met zo’n scherm kunt u eenvoudig de temperatuur binnen in uw woning onder controle houden. Door bijvoorbeeld ’s ochtends het scherm al te laten zakken voorkomt u dat de temperatuur binnen in uw woning gedurende de dag tot duizelingwekkende hoogtes stijgt. Een uitvalscherm kopen bij Novazonwering draagt daarmee bij aan een fijner leefklimaat in uw huis of bedrijfspand.

Hoge kwaliteit schermen

Wij leveren enkel uitvalzonneschermen van gerenommeerde zonweringsleveranciers. Zo kunnen we de kwaliteit altijd waarborgen en weten we dat u optimaal en langdurig zult genieten van uw nieuwe product. De doeken van de uitvalschermzonwering zijn waterbestendig en gemaakt van duurzame materialen. Wij realiseren bovendien zelf de montage en installatie van het uitvalscherm zodat we te allen tijde weten dat het op correcte wijze is geïntegreerd in uw woning.

Dankzij het veelzijdige aanbod zit er altijd wel een exemplaar bij wat volledig bij het exterieur (en interieur) van uw woning aansluit. U kiest zelf de wijze van bediening: een manueel of juist een elektrisch uitvalscherm. De uitvalschermen met elektrische motor zorgt natuurlijk voor optimaal bediengemak, maar ook de schermen die u manueel bedient zijn op zo’n wijze ontwikkeld dat u ze zonder problemen zelf kunt laten zakken en weer kunt oprollen.

Van installatie tot onderhoud

Novazonwering kan uw nieuwe scherm desgewenst voor u installeren en monteren. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en hoeft u tevens geen derde partij aan te spreken voor de installatie en/of montage van het uitvalscherm. Daarnaast regelen wij het onderhoud en de reparatie van uitvalschermen, of u deze nu bij ons heeft gekocht of niet. Wij zorgen voor een spoedige reparatie van defecte onderdelen, zodat u weer voor langere tijd kunt genieten van uw scherm en de aangename temperatuur binnen in uw woning.

Vraag vandaag nog vrijblijvend uw offerte of meer informatie aan via het contactformulier of 06-48141004 om snel te genieten van uw nieuwe uitvalzonwering. Onze specialisten staan klaar om u te helpen en adviseren bij de nieuwe aanwinst voor uw woning in regio Zuid-Holland!

Top