Header Image
Home / Zonweringen / Screens

Screens

Suncreens, kortweg ook wel screens genoemd, beschermen uw woning niet alleen tegen de zon, maar bieden bovendien een hoge mate van privacy. De zonweringscreens die Novazonwering uit Zuid-Holland levert en installeert zijn afkomstig van dé zonweringsleverancier van Nederland en zijn vervaardigd van de meest duurzame materialen. Voor privacy van buiten en zicht van binnen!

Voordeel van sunscreens

Een zonnescherm oftewel een screen is meer dan alleen een welkome aanvulling op uw woning om de temperatuur aangenaam te houden. Door de screenszonwering te laten zakken voorkomt u dat de zon uw woning tot ongekende hoogtes verwarmd, maar zorgt u tevens voor een hoge mate van privacy. Pottenkijkers krijgen geen kans om naar binnen te gluren, zodat u en uw gezinsleden vrijuit kunnen bewegen binnenin de woning zonder dat derden hier zicht op hebben.
Ondertussen behoudt u wel gewoon kijk op wat er buiten gebeurt.

Over onze screens

Novazonwering werkt samen met enkel de beste leveranciers van zonweringen, zoals Somfy en Sunpoint. De screens die wij leveren en installeren zijn daarom altijd van de meest duurzame materialen vervaardigd zodat u optimaal en langdurig zult genieten van het nieuwe zonnescherm. Wij leveren en monteren exemplaren die verkrijgbaar zijn in alle denkbare soorten en maten. U vindt bij ons dan ook altijd wel een screen wat volledig aansluit bij het exterieur en interieur van uw woning. Onze experts staan bovendien voor u klaar om u van onafhankelijk advies te voorzien over uw nieuwe zonnescherm. Op die manier haalt u steevast screens op maat in huis!

Levering, installatie en onderhoud

Novazonwering helpt u bij het aanschaffen van screens, maar installeert en monteert deze tevens voor u. U hoeft dus nooit een derde partij in te schakelen en behoudt één centraal aanspreekpunt. Tevens voorzien wij in screenonderhoud en screenreparatie, zelfs wanneer deze niet bij ons zijn aangeschaft. Ook na de aankoop van uw nieuwe sunscreen staan wij dus graag voor u klaar!

Screens kopen? Neem contact op met Novazonwering via tel. 06-48141004 of het online contactformulier om meer informatie te verkrijgen of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan! Wij helpen u aan de perfecte zonbescherming in regio Zuid-Holland.

Top