Header Image
Home / Zonweringen / Terrasschermen

Terrasschermen

Door uw terrasscherm in Zuid-Holland te kopen bij Novazonwering geniet u optimaal van uw tuin en uw terras. Onze knikarmschermen zorgen ervoor dat u tijdens een warme dag heerlijk buiten in de schaduw kunt zitten en zorgen tevens voor een aangenamer leefklimaat binnen in uw woning. Leverbaar in diverse uitvoeringen en desgewenst door onze specialisten voor u gemonteerd.

Voor optimaal genot

Vooral tijdens de warmste dagen van het jaar biedt een terrasscherm uitkomst. U bedient het scherm in een handomdraai waarbij u zelf kiest hoeveel schaduw er op uw terras valt. De bediening is manueel of elektrisch mogelijk. Zo hoeft u slechts vanuit uw luie stoel op de knop te drukken om het product te bedienen.

Een dergelijk scherm is niet alleen functioneel op het terras zelf, maar zorgt er ook voor dat de temperatuur in uw woning beheersbaar blijft. Door bijvoorbeeld ’s ochtends al het scherm te laten zakken voorkomt u dat de temperatuur in huis tijdens de warmste periode van de dag hoog oploopt.

Schermen van Novazonwering

Alles wat Novazonwering u biedt is afkomstig van dé leverancier in zonweringen in Nederland. U heeft een ruime keuze in uitvoeringen, soorten en maten. U vindt bij ons dan ook altijd wel een product dat bij de rest van het exterieur (en interieur) van uw woning past. Bovendien is de bediening van het knikarmscherm op maat aan te passen. Wenst u uw terrasscherm oprolbaar? Dat is eveneens een optie.

Wat betreft de bediening bepaalt u helemaal zelf hoe gebruiksvriendelijk u deze wilt hebben. Voor ultiem comfort kiest u natuurlijk voor een elektrische motor. Middels één druk op de knop komt het scherm al naar beneden. De manueel bedienbare terrasschermen laat u zelf met de hand zakken, maar de werking van het systeem is zo ingericht dat dit u maar weinig moeite kost.

novazonwering voorschoten
Wij leveren en monteren alle soorten terrasschermen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze kwalitatieve terrasschermen kenmerken zich door de hoge mate van kwaliteit van de gebruikte onderdelen. Zo is het doek bijvoorbeeld altijd waterbestendig en vervaardigd van duurzaam materiaal. De montageonderdelen zijn oersterk, zodat zelfs bij een briesje de gehele installatie netjes op z’n plek blijft.

Installatie, montage en onderhoud

Novazonwering installeert en monteert uw scherm bij u op locatie. We meten alles tot op de millimeter op en installeren het scherm vervolgens vakkundig. Na de levering en installatie van uw nieuwe aanwinst staan we nog steeds graag voor u klaar. We verzorgen namelijk tevens onderhoud en reparatie aan alle soorten zonweringen. Of het nu om horeca-terrasschermen of een oprolbaar terrasscherm gaat.

Wacht daarom niet langer en geniet de aankomende periode van uw nieuwe terrasscherm voor horeca of voor thuis. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via het formulier of 06-48141004 voor meer informatie! Wij zijn hét adres voor terrasschermen in regio Zuid-Holland.

Top