Home / Zonweringdoeken

Zonweringdoeken

Design selector: ontdek precies uw schaduw

Weten welke zonwering het beste bij uw woning past? Benieuwd hoe de zonwering die u graag wilt er daadwerkelijk aan uw gevel uit zal zien? Visualiseer dit alles heel gemakkelijk vanuit huis door middel van onze online design selector. Combineer allerlei zonweringstoffen met diverse typen woningen en gevelkleuren. Eenvoudig en trefzeker naar uw eersteklas schaduw!

Hoe werkt de visualisatie?

De juiste zonwering kiezen kan nog een hele uitdaging zijn. Er zijn immers eindeloos veel stoffen, kleuren en maten. Novazonwering maakt het u graag wat makkelijker. Met de onze design selector ontdekt u in slechts 3 stappen hoe bepaalde zonwering eruit zou kunnen zien aan uw woning:

  1. Kies de designlijn en zonweringstof
  2. Combineer deze met uw woningtype en -kleur
  3. Sla het resultaat op als PDF-bestand

Dankzij dit hulpmiddel krijgt u in een handomdraai een goede indruk van het uiteindelijke resultaat. Is dit toch niet precies wat u wenst? Dan kunt u dus nog tijdig voor een andere optie gaan. Voor een snelle, makkelijke en bovenal zekere keuze en daarmee een optimaal afgestemd zonweringdessin.

Heeft u uw perfecte stof gevonden? U kunt het beeld opslaan als PDF-bestand en dit vervolgens met ons delen. Wij helpen u verder met het aanschaffen van uw ideale zonwering. Interesse of nog vragen die u met ons wilt bespreken? Neem dan gerust contact op met Novazonwering door te bellen naar 06-48141004 of door het contactformulier in te vullen.

Top