Header Image
Home / Zonweringen / Serrezonwering/Pergola

Serrezonwering/Pergola

Een serre is een heerlijke ruimte om te vertoeven, maar door de hoeveelheid glas in de gemiddelde serre is serrezonwering een absolute must. Novazonwering levert, installeert en monteert zonneschermen voor serres in regio Zuid-Holland zodat u nog meer kunt genieten van de serre in uw woning. Altijd de hoogste kwaliteit en service!

Waarom serrezonneschermen?

Een serre kan door de aanwezigheid van veel glas al snel in een broeikas veranderen. Om dit te voorkomen rust u uw serre uit met gedegen zonwering. De serrezonweringen in het assortiment van Novazonwering dragen bij aan een fijner leefklimaat binnen in uw serre. Onze buitenzonweringen voor uw serre zijn steevast vervaardigd van kwalitatieve en duurzame materialen en zijn afkomstig van niets minder dan de beste zonweringsleveranciers die er in Nederland te vinden zijn. Zo waarborgen wij kwaliteit en weten we zeker dat u langdurig en optimaal geniet van uw nieuwe zonwering. Qua bediening heeft u zelf de vrije hand. Voor maximaal comfort kiest u natuurlijk voor elektrisch bedienbare exemplaren, maar ook een manueel
bedienbare variant is op zo’n wijze ontwikkeld dat deze eenvoudig door
u zelf te bedienen is.

Service van A tot Z

Om er zeker van de te zijn dat u de juiste keuze maakt, doet u allereerst een beroep op onze expertise voor advies omtrent het juiste product. Na aanschaf staat Novazonwering voor u klaar om de levering, installatie en montage voor u te regelen. Op die manier ontzorgen wij u volledig. U hoeft niet zelf aan de slag te gaan of uit te kijken naar een derde partij. Zelfs na de installatie zijn wij u graag van dienst voor de onderhoud en reparatie aan uw zonwering voor de serre. Of uw serrezonneschermen nu van ons of elders vandaan komen.

Twijfel niet langer en kom bij Novazonwering in Zuid-Holland voor uw serrezonwering. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het formulier of via tel. 0648141004. We staan u met alle plezier te woord.

Top